www.inh.ad és un domini d'Internet de titularitat del Institut Nacional de l'Habitatge.

L'accés a aquest lloc web i a la informació continguda comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, cal llegir atentament el contingut d'aquest avís si es vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s'ofereixen des del lloc web.

La persona usuària, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d'aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació proveïda al lloc web té caràcter merament informatiu sense que, en cap cas, puguin derivar-se’n responsabilitats jurídiques vinculants.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

Recollida de dades estadístiques

Únicament amb la finalitat d'oferir un millor servei a través  del lloc web i amb l'objectiu de facilitar-ne l’ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat i la freqüència d'utilització de les persones usuàries. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web i per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s'utilitzen galetes (cookies) per adquirir dades personals identificatives de la persona usuària ni s'enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquest lloc web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres llocs web.

Política d'ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés al lloc web resta subjecte a les condicions següents:

L’Institut Nacional de l'Habitatge no és responsable dels danys causats per l'accés al lloc web o per la impossibilitat d'accedir-hi, ni es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’Institut Nacional de l'Habitatge.
Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i dels arxius que es poden descarregar del lloc web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del lloc web ni dels seus continguts.

Institut Nacional de l'Habitatge 
Carrer Ciutat de Valls 69, PB
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra